Historisch Genootschap Waddinxveen

Help het HGW!

 

Wij zijn op zoek naar…

Het Historisch Genootschap Waddinxveen roept voor zijn goede functioneren de hulp in van zijn leden. Het gaat om materiële en immateriële zaken. Wat zoeken wij op dit moment?

  • Waddinxveners die iets weten te vertellen over huisvlijt in onze woonplaats. Zij kunnen geïnterviewd worden of zelf een bijdrage leveren voor een rubriek in ons Kwartaalblad. Misschien heeft u leuke foto’s?
    Voor informatie: webmaster@hgwaddinxveen.nl.
  • Het HGW wil graag in contact komen met vrijwilligers die beschikken over een vlotte pen en die het leuk vinden met een zekere regelmaat personen uit onze gemeente te interviewen. Het gaat dan om vooraanstaande personen, maar zeker ook om de gewone inwoners die belangwekkende verhalen kunnen vertellen over hoe het er vroeger in het dagelijks leven in onze gemeente aan toeging. De interviews moeten dan gepubliceerd worden in ons Kwartaalblad. Daarnaast zoeken wij iemand die onze vereniging wil assisteren bij voorkomende pr-activiteiten. Heeft u interesse of weet u een geschikt persoon voor deze functies, laat u dat dan s.v.p. even weten aan ons  secretariaat. Dat kan natuurlijk ook telefonisch.

Cultuurhistorie van de Parel aan de Gouwe